Svärtinge skola

Nybyggnation i Norrköping

Svärtinge Skola ligger i Norrköping kommun och är ett nybyggnationsprojekt där NCC Sverige hade totalentreprenaden. Balck & Hjelmgrens utförde plåtentreprenaden i projektet.

 

Fredrik Pettersson, platschef på NCC, valde inte Balck & Hjelmgrens utifrån pris utan kvalitet och gott intryck. På en skala mellan 1-10 betygsätter Fredrik Balck & Hjelmgrens med en 9, med anledningen att ”det finns alltid utrymme för förbättring”. 

9/10

Projektfakta

  • Plåtentreprenad
  • 25 000 kg plåt gick åt
"Balck & Hjelmgrens är de bästa jag har haft att göra med. Lättsam approach, tydlighet i leveranser och inga konflikter. Ett mycket bra samarbete helt enkelt med god leverans. Jag ringer även fortsatt efteråt till dem i andra projekt för rådfrågor, och de ställer alltid upp."
Fredrik Pettersson
Platschef NCC