Tjänster
Vi säkrar kvaliteten i varje projekt
– från start till mål

Utanför boxen

Genom lång erfarenhet i branschen skapar vi lösningar som passar ert projekt utifrån de förutsättningar som finns. Ofta får vi tänka till och gå utanför boxen då inget projekt är det andra likt. För att lyckas med våra projekt arbetar vi med kvalitet och ansvar som ledord och försöker alltid förbättra projekten och hitta smidigare lösningar.

 

Vi har vår verkstad i Norrköping där vi gör smidesarbeten till trappor, räcken, byggsmide och grindar. Våra hantverkare är ute på tak och ansvarar både för snöskottning och ombyggnad utifrån konstens alla regler.

 

Plåt, smide och tätskikt

Vårt fokus ligger på hantverk inom plåt, smide och tätskikt. Inom det arbetar vi med sedumtak, papp, plåtslageriarbeten och allmän taksäkerhet.

  • Yrkesstolthet
  • Ansvar och kvalitet
  • Skämmer bort kunden

Vi arbetar enligt dessa garantier och certifieringar​

Plåt

Genom våra plåtexperter har vi möjlighet att utföra alla förekommande plåtslageriarbeten. I våra egna verkstäder förbereds den plåt som sedan falsas på tak, blir ventilationstrummor eller konstverk.

Tätskikt

Vi har lång erfarenhet av låglutande tak, terrasser, bjälklag och P-däck. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan lösa komplexa projekt utifrån kundens totala behov. Vi hanterar alla de vanligt förekommande tätskikten så som bitumentätskikt typ papp SBS / APP eller syntetiska tätskikt med  takduk av PVC eller TPO.

Smide

I vår smidesverkstad utför vi alla typer av smidesarbeten t ex trappor, räcken, grindar och avväxlingar, men självklart även traditionellt konstruktions och byggnadssmide. Vi är även certifierade enligt EN 1090-1 och ISO 3834.

Renovering

I Norden kan vi ha tuffa väderleksförhållanden vilket sliter på taken och livslängden varierar mellan 5 och 50 år beroende på typ av tak. Vi utför renovering av alla vanligen förekommande tak. (Vid renovering lägger man ofta om taken).

Service

För att tillgodose försäkringskrav och arbetsmiljö krävs löpande besiktningar och underhållsplaner. Vi har ett brett utbud av tjänster för att stötta detta. För att nämna några exempel arbetar vi med besiktningar, underhåll, taksäkerhet, snöskottning & reparationer. Vår bredd gör att vi kan ta stora som små projekt.

Nyproduktion

Vi har en gedigen erfarenhet av takläggning. Några vanliga exempel kan vara takpapp, plåttak, tegel/betongtak eller takterrasser. Genom den kunskap och bredd vi har i gruppen har vi  möjlighet att lösa de mest komplexa projekten.

Gröna tak

Gröna taksystem har flera goda miljöeffekter på både stad och människor. Vi erbjuder tak med sedum, biotoptak och torrängar men även tätskikt med beläggning av luftförbättrande ytbeläggningar.

Pooler

Vi har tätskiktslösningar för såväl inomhus- som utomhuspooler. För den stora badanläggningen såväl som din alldeles egna horisontpool. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Solceller

Vi erbjuder kompletta anläggningar av solceller, soltak, integrerade solceller, energilagring och laddboxar. Vi har även bra lösningar för finansiering med grönt Bolån.

Våra bolag

Våra företag har stark lokal förankring, bred kompetens och lång erfarenhet inom olika plåt- och takinstallationer.

Läs mer om våra bolag

Här hänger vi

Teqt har kontor i Mellansverige med möjlighet att arbeta risktäckande. En av våra styrkor är vår lokala närvaro med vår nationella samarbetskultur. Med oss kan du ta ditt tak till nya höjder.Vi är en del av Teqt

Teqt är en grupp med entreprenörer specialiserade på tak. Det kompletta erbjudandet består av plåt- och tätskiktsentreprenad inom renovering, service, nybyggnation, plåtarbeten, tätskikt samt smide. Gruppen har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen.