Jobba med oss
En plats att vara hemma på

En familjär arbetsplats

Balck & Hjelmgrens är en plats för dig som brinner för hantverket. Vi älskar vad vi gör och utmaningarna som finns i yrket. Vi drivs av att vilja göra det bästa för våra kunder och att skämma bort dem i kvalitet och leverans. Atmosfären här är varm och inbjudande och många av våra kollegor umgås även på fritiden. Här får du inte bara ett jobb utan även en ny vänskapskrets – kanske till och med en familj.

  • Trivsam kultur
  • Hantverkstradition
  • Anpassat efter individen
Jobba som takmontör och plåtslagare

Plåtslagare, smed och tätskiktsmontör

Vi söker alltid efter erfarna plåtslagare och tätskiktsmontörer som kan arbeta självständigt och i team. Hos oss får ni en god och stimulerande arbetsmiljö där vi fokuserar på gemensam, personlig och professionell utveckling. Här jobbar du, om du vill bli bäst i branschen.

Är du redo för nästa steg i arbetslivet?

Ditt ansvar

När du jobbar hos oss får du frihet under ansvar. Det innebär att du får en stor möjlighet att påverka din egen utveckling och dina projekt. Teamet finns med och stöttar, du har alltid en trygghet hos oss. Vi är en platt organisation och har inga arbetsledare. Tillsammans blir vi starkare och utan pekpinnar har du möjlighet att växa med oss. I din egen takt och utifrån din ambition. Ditt bygge är ditt ansvar.

Axels fokus är på kvaliteten

När man arbetar med plåt och tak är det viktigt att göra rätt från början. Det är svårt att i efterhand åtgärda fel som uppkommit. Axel säger att det är noggrannhet som gör så att hantverket blir speciellt. Och att man innan varje jobb måste tänka till så att det blir bästa möjliga slutresultat.

Välkommen till oss

Här får du en spännande resa, oavsett om du är i början av din karriär eller erfaren i branschen. Arbetet är varierande med allt från små villor till stora nybyggen, där du får chansen att utvecklas som person och som anställd.

 

Kontakta oss för mer information:

 

Plåt & Tätskikt
Klas Balck

0739-41 90 20
klas@balck-hjelmgrens.se

 

Smide
Mattias Larsson

0706-27 95 27
larsson@balck-hjelmgrens.se

Teqt-GroupDJI_0877.MOV.00_00_15_07.Still001.png
Kontakta oss

Vi är en del av Teqt

Teqt är en grupp med entreprenörer specialiserade på tak. Det kompletta erbjudandet består av plåt- och tätskiktsentreprenad inom renovering, service, nybyggnation, plåtarbeten, tätskikt samt smide. Gruppen har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen.