Våra bolag

Bolagen i Teqt

Våra bolag har hög kundnöjdhet och erbjuder mycket god kvalitet. Vi fortsätter att samla drivna entreprenörer som vill samverka och växa tillsammans med likasinnade. Medarbetarna är experter på tak och har lång och god erfarenhet inom branschen. Med vår samverkansmodell öppnas även nya möjligheter att utvecklas hos oss.


Vi söker alltid fler som tror på framtiden och som vill vara med och förändra branschen. Är det du?

Teqt-GroupDJI_0004.MP4.00_00_26_12.Still001.png

Arena Tak AB

Arena Tak verkar främst i Mälardalen och Uppland och är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Arena Tak utför ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med tätskikt, plåt och isolering. Den huvudsakliga inriktning är låglutande tak, bandtäckning, terrasser, bjälklag & P-däck.

 Kontor
 08-36 41 00
 info@arenatak.se

Balck & Hjelmgrens

Balck & Hjelmgrens verkar främst i Östergötland med omnejd. Balck & Hjelmgrens är er helhetspartner inom plåt, tätskikt samt smidesarbeten. Vi arbetar med de flesta typer av utvändiga plåt och tätskiktsmaterial på tak, fasader, terrasser och gårdar.

 Klas Balck
 0739-41 90 20
 klas@balck-hjelmgrens.se

Teqt-GroupC1934.MP4.14_13_12_52.Still001.png

Bli en del av Teqt

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Våra hjältar är takkonstnärer och skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.